حجت الاسلام محمد اصغری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در ارومیه، با بیان اینکه بنیان گذار وحدت حوزه و دانشگاه، شهید مفتح بود، اظهار داشت: وی پیش از انقلاب اسلامی تلاش بسیاری کرد تا به حوزه های علمیه القاء کند که در دانشگاه نیز دین و مذهب وجود دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان ارومیه گفت: همچنین از سوی دیگر وی تلاش بسیاری کرد تا ثابت کند که در حوزه های علمیه نیز مباحث علمی مطرح است.
وی با اشاره به مهمترین آسیب های وحدت حوزه و دانشگاه، تصریح کرد: در این رابطه دشمنان استکباری هیچگاه خواهان ارتباط حوزه و دانشگاه نبوده و در این باره امام خمینی(ره) فرمود: اگر این دو نهاد اصلاح شود، جامعه اصلاح می شود؛ چراکه تمامی مدیران و مسئولان دولتی، یا حوزوی و یا دانشگاهی هستند.
حجت الاسلام اصغری با تاکید بر اینکه فاصله گیری حوزه و دانشگاه از یکدیگر بسیار خطرناک بوده و به نفع کشور نیست، بیان داشت: بی شک بزرگترین آسیب آن است که این دو از هم جدا شوند و در این صورت است که دشمن به هدف خود می رسد؛ در حالیکه اگر این دو نهاد علمی و مذهبی با هم متحد باشند، دشمن نمی تواند در میان آنها نفوذ کرده و آنان را از هم جدا کند.
وی تأثیر وحدت حوزه و دانشگاه را در پیشرفت کشور و حفظ انقلاب و ارزش های اسلامی بسیار تاثیرگزار دانست و اذعان داشت: در این صورت حوزه های علمیه در جهت ارضانمودن مسائل مذهبی و دینی و پاسخ به شبهات کلامی در دنیا و خاصه در ایران تلاش می کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان ارومیه افزود: علاوه بر آن، دانشگاه نیز از نظر فناوری و صنعت می تواند در جامعه تاثیرگزار باشد؛ به این معنا که می تواند کشور را با علم خویش از وابستگی به بیگانگان نجات دهد و با توجه به اینکه حوزه نیز از بعد تربیتی و پاسخ به شبهات دینی تاثیرگزار است، بنابراین این دو نهاد مکمل یکدیگر بوده و باید بیش از پیش با یکدیگر اتحاد و وحدت داشته باشند.
وی با اشاره به نقش وحدت حوزه و دانشگاه در تمدن سازی نوین اسلامی تصریح کرد: باید این دو نهاد مهم کشور دست در دست هم داده و با کمک یکدیگر اسلام ناب محمدی(ص) و حنیف ابراهیمی را به درستی به دنیا معرفی کنند تا در این صورت یک تمدن نوین اسلامی در دنیا شکل گیرد.
انتهاییام